Ο Βλάντιμιρ Πούτιν αποκαλύπτει τι είναι αυτό που του αρέσει περισσότερο στο να είναι πρόεδρος

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, δήλωσε το Σάββατο, έχοντας απέναντί του τους εργάτες του εργοστασίου «Avtodizel» στο Γιαροσλάβλ της Ρωσίας ότι τα οφέλη της δουλειάς του δεν διαφέρουν πολύ από αυτά που έχει κάποιος που δουλεύει σε ένα εργοστάσιο.

«Η πιο θετική διάσταση της δουλειάς μου δεν διαφέρει από της δικιάς σας- όταν σου φέρνει ικανοποίηση επειδή επιτυγχάνεις στόχους που έχεις θέσει εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου, όταν κάνεις κάτι σημαντικό, απαραίτητο και καλό, που είναι επωφελές για εσάς και για αυτούς για τους οποίους εργάζεσαι, αυτή είναι η μεγαλύτερη
ικανοποίηση, όταν είσαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα (της δουλειάς σου)» είπε ο Πούτιν, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του πρακτορείου Sputnik.

Μιλώντας για τα αρνητικά της δουλειάς του προέδρου, ο Ρώσος ηγέτης είπε πως υπάρχουν πολλά αρνητικά, αλλά «δεν μπορεί να γίνει κάτι».

«Όταν κάτι πάει στραβά, ή όταν κάποιος σε απογοητεύει, όταν αντιμετωπίζεις άλλες απρόσμενες συνθήκες, αλλά αυτό είναι το ωραίο της δουλειάς μας, όταν είμαστε σε θέση να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες και να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα» κατέληξε ο Ρώσος πρόεδρος.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα