Ο Βαρουφάκης εξηγεί πως διαχειριζόταν το άγχος του όσο συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές

Τους τρόπους με τους οποίους διαχειριζόταν το άγχος του όταν ως υπουργός Οικονομικών συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές, περιέγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο αμερικανικό δίκτυο Business Insider.

Ο οικονομολόγος και πρώην υπουργός εξήγησε ότι είχε απερίγραπτο άγχος εκείνη την περίοδο και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Την ίδια στιγμή, η αδρεναλίνη ήταν αυτή που τον βοηθούσε να συνεχίσει, όπως και -σύμφωνα πάντοτε με τον ίδιο- το αίσθημα ευθύνης
απέναντι στους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν.

Όπως ο ίδιος ανάφερε στο Business Insider, ο καλύτερος τρόπος να διαχειριστεί το άγχος του ήταν να κάνει βόλτες με την μηχανή του. Επίσης, συνήθιζε να περπατά όταν έπρεπε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να συναντά και να συνομιλεί με πολίτες.

FORMER GREEK FINANCE MINISTER: How I dealt with stress when Greece nearly defaulted https://t.co/JWZkDtfUuq pic.twitter.com/eLwvEXsNFB

— BI Video (@BI_Video) May 23, 2016

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα