Ο Πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου μιλά για τις δύσκολες στιγμές της χώρας

Με την ευκαιρία της επανεκλογής μου στη θέση του Προέδρου του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων στο εσωτερικό της Ελλάδας, θα ήθελα να εκφράσω την ανησυχία αλλά παράλληλα και την αισιοδοξία μου ότι η χώρα θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω ότι το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα συμφέροντα των γαλλικών και ελληνικών επιχειρήσεων καθώς και
αυτά των υπαλλήλων της, έχοντας πάντα ως γνώμονα τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.

Το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο έχοντας, επίσης, αναλάβει την προεδρεία της Ένωσης Διμερών Ελληνοευρωπαϊκών Εμπορικών Επιμελητηρίων κατά τη διάρκεια των επόμενων 6 κρίσιμων μηνών για την Ελλάδα, τονίζει την πεποίθηση των μελών του ότι το οικονομικό μέλλον της χώρας περνά μέσα από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση και εύχεται όλα τα μέρη να εργαστούν για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Christophe Lemarié
Πρόεδρος

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα