Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της τηλεόρασης μάλλον δεν είναι αυτός που θα περιμένατε

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί στην τηλεόραση δεν είναι εκείνοι του “Game of Thrones”, όπως ίσως θα περίμενε κανείς, αλλά εκείνοι που πρωταγωνιστούν στην κωμική σειρά “The Big Bang Theory”, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στην Ελλάδα.

Ο Jim Parsons, ή αλλιώς γνωστός και ως ο περίφημος Sheldon Cooper, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με 25,5 εκ. δολάρια, ενώ δεύτερος στη σειρά ακολουθεί ο συμπρωταγωνιστής του Johny Galecki. Και οι
δύο λαμβάνουν ένα εκατομμύριο ανά επεισόδιο.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Sofia Vergara, η οποία πρωταγωνιστεί στο “Modern Family” βρίσκεται πρώτη στην αντίστοιχη λίστα των γυναικών με 43 εκ. δολάρια.

Την πεντάδα των ανδρών συμπληρώνουν οι υπόλοιποι δύο πρωταγωνιστές του “Big Bang Theory”, Simon Helberg και Kunal Nayyar, καθώς και ο πρωταγωνιστής της σειράς “NCIS”, Mark Harmon. O διάσημος σταρ Kevin Spacey, ο οποίος υποδύεται τον Frank Underwood στο “House of Cards” βρίσκεται μόλις στη 12η θέση.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η 5η πρωταγωνίστρια του “Big Bang Theory”, Kaley Cuoco, βρίσκεται δεύτερη στη λίστα των γυναικών, με 24,5 εκ. δολάρια.

Όπως φαίνεται, οι κωμωδίες πληρώνουν και πληρώνουν πολύ καλά!

Αναλυτικά η λίστα:

15. Justin Chambers — $9.5 million
14. David Duchovney — $10 million
13. Michael Weatherly — $10 million
12. Kevin Spacey — $10.5 million
11. Eric Stonestreet — $11 million
10. Ed O’Neil — $11.5 million
9. Ray Romano — $12 million
7. Jesse Tyler Ferguson — $12 million (tie)
7. Nathan Fillion — $12 million (tie)
6. Ty Burrell — $12.5 million
5. Mark Harmon — $20 million
4. Kunal Nayyar — $22 million
3. Simon Helberg — $22.5 million
2. Johnny Galecki — $24 million
1. Jim Parsons — $25.5 million

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα