Ο Πέδρο Πασκάλ πρωταγωνιστής στους «Fantastic Four» της Marvel

(AP Photo/Chris Pizzello)

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Marvel δημοσίευσε μία αφίσα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’60, με το καστ των πρωταγωνιστών της ταινίας «Fantastic Four» -οι πρώτοι χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν στα Marvel Comics από του Σταν Λι και Τζακ Κίρμπι- να γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο

Πέδρο Πασκάλ θα υποδυθεί τον Reed Richards, δηλαδή τον Mr Fantastic -επιβεβαιώνοντας τις διαρροές των τελευταίων μηνών-, η Βανέσα Κίρμπι η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία «Napoleon» πλάι στον Χοακίν Φίνιξ, θα έχει τον ρόλο της Sue Storm (Invisible Woman), ο Τζόζεφ Κουίν θα ενσαρκώσει τον Johnny Storm (Human Torch) και ο Έμπον Μος Μπάκραχ θα έχει τον Ben Grimm (the Thing).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ματ Σάκμαν, γνωστός από τηλεοπτικές σειρές, σε σενάριο των Τζεφ Κάπλαν, Ίαν Σπρίνγκερ και Τζος Φρίντμαν, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν το καλοκαίρι.

Happy Valentine’s Day from Marvel’s First Family! Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach, and Joseph Quinn are The Fantastic Four.

Marvel Studios' #TheFantasticFour, in theaters July 25, 2025. pic.twitter.com/dOmLG0m7ie

Marvel Studios (@MarvelStudios) February 14, 2024

Όπως συμβαίνει με τη Marvel, η υπόθεση δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά στα κόμικς, οι Fantastic Four είναι αστροναύτες που μεταμορφώνονται σε υπερήρωες μετά την έκθεση τους στο Διάστημα σε κοσμική ακτινοβολία.

Η οικογένεια της Marvel, θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη στις 25 Ιουλίου 2025, αλλάζοντας θέση με το «Thunderbolts» που μεταφέρθηκε στις 2 Μαΐου της ίδιας χρονιάς.

Αυτοί είναι οι δύο από τους συνολικά τέσσερις τίτλους της Marvel για το 2025, μαζί με το «Captain America: Brave New World» που θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο και το «Blade» τον Νοέμβριο.

Τέσσερις ταινίες του στούντιο έχουν επίσης προγραμματιστεί για το 2026, συμπεριλαμβανομένου του «Avengers: The Kang Dynasty».

Όσο για το 2024, η Marvel έχει, όσον αφορά τις αίθουσες, μόνο το «Deadpool & Wolverine» που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους, στις 26 Ιουλίου.

Με πληροφορίες από Variety

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο χορός του Χοακίν Φίνιξ με τη Lady Gaga: Νέες φωτογραφίες από το Joker 2

Νέες ταινίες: Άγνωστοι Μεταξύ Μας, Madame Web με Ντακότα Τζόνσον και Ο Διάβολος Δεν υπάρχει

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέδρο Πασκάλ, Fantastic Four, Marvel,pedro paskal, Fantastic Four, Marvel