Ο Λεμπρόν παραμένει καλύτερος από τον Κάρι στο... 2k16

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατέκτησαν το δαχτυλίδι και ο Στίφεν Κάρι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της περυσινής σεζόν. Στη νέα έκδοση πάντως του 2k για το 2016 ο Λεμπρόν Τζέιμς παραμένει ο πληρέστερος παίκτης του ΝΒΑ.

Το rating του "βασιλιά" των Καβαλίερς υπέστη μικρή μείωση, αφού από τις 98 μονάδες έπεσε στις 94. Παρόλα αυτά διατήρησε τα πρωτεία, μια και η δημιουργική ομάδα του παιχνιδιού επέλεξε ν' ανεβάσει τον αστέρα των
πρωταθλητών μέχρι τις 92 μονάδες (από τις 89 που είχε πέρυσι).

Την ίδια βαθμολογία έχουν τόσο ο Τζέιμς Χάρντεν των Ρόκετς, χάρη στην εκπληκτική σεζόν που έκανε πέρυσι, όσο και ο Άντονι Ντέιβις των Πέλικανς, ο οποίος θεωρείται πλέον ο πληρέστερος ψηλός του πρωταθλήματος-παιχνιδιού. Στο 90+ είναι επίσης ο (πέρυσι δεύτερος) Κέβιν Ντουράντ (91 από 95) και ο Κρις Πολ (90 από 91).

Μεταξύ των παικτών που την τελευταία διετία είχαν εντυπωσιακή άνοδο είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο "Greek Freak" άρχισε από τις 60 μονάδες ως ρούκι και έφτασε πλέον στις 79!

ΠΗΓΗ: contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα