Ίντρις Έλμπα: Ο γρηγορότερος ηθοποιός στο Χόλιγουντ

Ο Ίντρις Έλμπα (Luther, Thor, Pacific Rim, Prometheus, The Wire, Mandela: Long Walk to Freedom), έγινε και επίσημα ο γρηγορότερος οδηγός στο Χόλιγουντ: Ο Βρετανός ηθοποιός συνεργάστηκε με τη Bentley στις 7 Μαΐου για να σπάσει το βρετανικό ρεκόρ ταχύτητας που είναι γνωστό ως «Flying Mile», που είχε τεθεί από τον
Σερ Μάλκολμ Κάμπελ το 1927.

Ο Έλμπα «έπιασε» ταχύτητα 180,361 μιλίων ανά ώρα (290,263 χλμ/ ώρα) στο τιμόνι ενός Continental GT Speed στο Πέντιν Σαντς της Ουαλίας, το οποίο κατείχε ο Σερ Μάλκολμ εδώ και 90 χρόνια, με το Napier-Campbell Blue Bird. Το ρεκόρ, όπως ανακοίνωσε η Bentley, είχε επικυρωθεί από την UK Timing Association.

Παρά κάποιες «δύσκολες» συνθήκες στην περιοχή, ο ηθοποιός έσπασε το ρεκόρ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σειράς του Discovery Channel υπό τον τίτλο «Idris Elba: No Limits», που θα προβληθεί τον Ιούλιο.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
ιντρις ελμπα ηθοποιος
Τυχαία Θέματα