Ο Γερολυμάτος για το κύκλωμα εκβιαστών και τη σύλληψη του γιου του: Είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη

Για την υπόθεση με το κύκλωμα εκβιαστών στην οποία φέρεται εμπλεκόμενος ο γιος του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, αναφέρθηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος.

Διαβάστε σχετικά:

Οι διάλογοι των εκβιαστών: «Αν δεν δώσεις τα λεφτά θα αρχίσουν τα παρατράγουδα»

Κύκλωμα εκβιαστών: Ο έμπειρος μεσίτης και ο ρόλος του γιου γνωστού τραγουδιστή

«Είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος. Πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν αισίως», ανέφερε ο Γιώργος Γερολυμάτος μιλώντας στο Ε.


«Με έχει πειράξει όλη αυτή η ιστορία, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι. Ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι. 45 χρόνια είμαι στη νύχτα, πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, μπράβους, από όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στη νύχτα για να έχω καθαρό το όνομά μου και να μη μπορεί κανείς να πει τίποτα ή να μου προσάψει τίποτα. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου.

Είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά» επεσήμανε ενώ τόνισε: «Αν δεν ήταν γιος του Γιώργου του Γερολυμάτου δεν θα είχε πάρει δημοσιότητα το θέμα αυτό».

Όπως είπε ο τραγουδιστής, τον ενημέρωσε ο ίδιος ο γιος του ότι είχε συλληφθεί.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα