Ο Γενάρης, ο Φινμπόγκασον και τα τελικά του Euro 2016

Πολύς ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τις πιθανές αποχωρήσεις παικτών από τον Ολυμπιακό, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει κουβέντα και για τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση οι “ερυθρόλευκοι” τον Ιανουάριο. Ένας στόπερ και ένας εξτρέμ φαίνεται να είναι στο κόκκινο πλάνο...

Πάντως, δεν θα πρέπει να βγάζουμε από τη συζήτηση ακόμα και θέμα επιθετικού, το οποίο δεν θα έχει να κάνει με την πιθανή αποχώρηση του Πουλίδο, αλλά με τον Φινμπόγκασον! Ο Απόστολος Βέλλιος είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει
στον Μάρκο Σίλβα και ήδη ακούγεται έντονα στην Θεσσαλονίκη ότι βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον Πειραιά. Αν όχι από τον Γενάρη, τότε το καλοκαίρι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ισλανδό στράικερ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα: Η εθνική Ισλανδίας θα δώσει το “παρών” στα γήπεδα της Γαλλίας για τα τελικά του Euro 2016. Στο τεχνικό τιμ είναι δίδυμο οι Λαρς Λάγκερμπακ και Χάιμιρ Χάλγκριμσον, οι οποίοι πριν από μερικές μέρες είχαν διαρρεύσει προς τον τοπικό Τύπο ότι στην Γαλλία θα βρεθούν όσοι παίζουν και όχι όσοι έχουν ελάχιστο εώς καθόλου χρόνο συμμετοχής με τους συλλόγους τους. Τονίστηκε μάλιστα ότι όσοι πήγαν την εθνική στα τελικά μέσω των προκριματικών δεν σημαίνει κιόλας ότι έχουν εξασφαλισμένη θέση για το Euro 2016.

Ο Φινμπόγκασον βλέπει την πλάτη του Ιντέγε στον Ολυμπιακό. Αλλιώς τα περίμενε στους Πειραιώτες και αλλιώς τα βρήκε. Υποτίθεται έφυγε από την Σοσιεδάδ για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά ο Ιντέγε είναι αυτός που έχει χριστεί βασικός από τον Σίλβα.

Οι δηλώσεις των προπονητών της Ισλανδίας φυσικά και δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον Φίνμπο και είναι ένα θέμα ποια θα είναι η συμπεριφορά του κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχοντας στο μυαλό του ότι πιθανότατα να κινδυνεύει η παρουσία του στα γήπεδα του Euro 2016, από τη στιγμή που δεν είναι βασικός στους Πειραιώτες. Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες. Και ακούγονται κυρίως στην Ισλανδία, όπου δεν θεωρούν απίθανο να ζητήσει ο Φίνμπο να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Ισλανδός δεν έχει δείξει την παραμικρή πρόθεση ή διάθεση να φύγει από το Λιμάνι. Ίσα-ίσα που είναι επαγγελματίας 100%, παρά το γεγονός ότι ο Σίλβα ουκ ολίγες φορές τον έχει... κάψει στο ζέσταμα. Είναι πάντως μία υπόθεση που δεν πρέπει να την βγάλουμε από το μυαλό μας, μιας και το θέμα το έχουν αναδείξει από την πατρίδα του με αφορμή τις δηλώσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών.

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα