Ο Χάινς πήρε την μπουκιά από το στόμα της Μπασκόνα

Η Μπασκόνια βρέθηκε μία ανάσα από το να στείλει το ματς στην παράταση αλλά οι βολές του Χάινς χάρισαν το 2-0 στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ. Η σειρά πλέον μεταφέρεται στη Βιτόρια!

H TΣΣΚΑ τα έκανε όλα σε ικανοπιητικό επίπεδο μέχρι και τα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου αλλά κάπου εκεί σταμάτησε να παίζει. Η Μπασκόνια όμως, που είναι μία ομάδα μαχητών, δεν παράτησε το ματς, αντιθέτως το πάλεψε μέχρι το τέλος, κατοχή με κατοχή, ριμπάουντ με ριμπάουντ.

Με το σκορ στο 82-79 μάλιστα, οι Βάσκοι πήραν
το δώρο που τους έδωσε η άμυνα της πρωταθλήτριας Ευρώπης και σκόραραν για τρεις με τον καλύτερο παίκτη τους στο ματς, τον Μπεμπουά και ισοφάρισαν σε 82-82 στα 14 δεύτερα!

Την άμυνα στο τέλος την έβγαλαν (ο Τεόντοσιτς σούταρε στο σίδερο) αλλά ο από μηχανής θεός Χάινς πήρε το ριμπάουντ, μαζί και το καθαρό φάουλ και ευστοχώντας στις βολές, βοήθησε την ΤΣΣΚΑ να κάνει το 2-0 και να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα έδρας.

Πηγή: contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα