Ντόναλντ Τραμπ: Τι δήλωσε για τους μετανάστες και τον... Χάνιμπαλ Λέκτερ

Σε ακραία ρητορική κατά των μεταναστών κατέφυγε για μία ακόμα φορά ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας το περασμένο σαββατοκύριακο. 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αγνόησε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το γιατί επαίνεσε τον φανταστικό κατά συρροή δολοφόνο Χάνιμπαλ Λέκτερ, κεντρικό πρωταγωνιστή της ταινίας «Η Σιωπή των Αμνών» τον οποίο ενσάρκωσε ο Αντονι Χόπκινς το 1991 σε μια συγκέντρωση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα έξω από μια δικαστική αίθουσα της Νέας Υόρκης ενόψει της πέμπτης

εβδομάδας της δίκης του για τα χρήματα που φέρεται να έδωσε στην Στόρμι Ντάνιελς για να εξαγοράσει την σιωπή της, ο Τραμπ εκμεταλλεύτηκε τα θετικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων που τον δείχνουν να προηγείται του προέδρου Τζο Μπάιντεν σε πέντε βασικές πολιτείες (σ.σ Μίσιγκαν, την Αριζόνα, τη Νεβάδα, την Τζόρτζια και την Πενσιλβανία).

Αλλά καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία του, μία δημοσιογράφος φώναξε: «Γιατί αναφέρατε τον Χάνιμπαλ Λέκτερ;» καθώς ο Τραμπ προσπαθούσε να δαιμονοποιήσει τους παράτυπους μετανάστες.

Trump ignores a question about Hannibal Lecter as he walks away from the cameras pic.twitter.com/zYBCGnxqHu

Aaron Rupar (@atrupar) May 13, 2024

Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι άλλες χώρες «αδειάζουν» τις φυλακές και τα ψυχιατρεία τους και τους απελαύνουν πίσω στις χώρες προέλευσής τους.

The Very Stable Genius thinks Hannibal Lechter is a wonderful man. Donald Trump is insane . How do his supporters listen to this shit? pic.twitter.com/5d8nlCpDFf

Island Girl - 100% Pro-Choice, Vote Blue (@bluepolitics_) May 12, 2024

«Η Σιωπή των Αμνών!» είπε σε μια συγκέντρωσή του στο Νιου Τζέρσεϊ. «Έχει δει κανείς τη ”Σιωπή των Αμνών”;».

«Ο αείμνηστος, σπουδαίος Χάνιμπαλ Λέκτερ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Συχνά είχε έναν φίλο του για δείπνο» είπε ο Τραμπ και πρόσθεσε: «Θυμάστε την τελευταία σκηνή; ”Με συγχωρείτε, ετοιμάζομαι να έχω έναν φίλο για δείπνο” καθώς ο φουκαράς ο γιατρός περπατούσε δίπλα.... Αλλά ο Χάνιμπαλ Λέκτερ. Συγχαρητήρια! Ο αείμνηστος, μεγάλος Χάνιμπαλ Λέκτερ. Έχουμε ανθρώπους που τους απελευθερώνουν στη χώρα μας που δεν τους θέλουμε στη χώρα μας, και έρχονται εντελώς ανεξέλεγκτοι, εντελώς ανεπιτήρητοι, και δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί αυτό. Καταστρέφουν τη χώρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα