Νέος Κόσμος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 44χρονου

.

Εικόνα από το πώς οι δύο εκτελεστές άνοιξαν πυρ εναντίον του 44χρονου στον Νέο Κόσμο έχουν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη σκηνή της δολοφονίας.

Ελάχιστα λεπτά πριν από τις δύο τα ξημερώματα, την ώρα που ο 44χρονος βγήκε από το πρατήριο καυσίμων, που διατηρεί στη διασταύρωση της Ηλία Ηλιού με τη Φραντζή, και μπήκε στο δικό του αυτοκίνητο, το κλεμμένο τζιπ των δολοφόνων σταμάτησε πρόχειρα πίσω του.

Οι πίσω πόρτες άνοιξαν και δύο άτομα, των οποίων τα χαρακτηριστικά

δεν είναι ευδιάκριτα, προσέγγισαν με γρήγορα βήματα τον στόχο τους. Ο ένας από την πλευρά του οδηγού φαίνεται στο βίντεο να βάλλει κατά ριπάς προς τον 44χρονο, ενώ και ο συνεργός του πυροβολεί αρχικά από την πίσω πλευρά και στη συνέχεια από την πλευρά του συνοδηγού.

Οι δράστες αδιαφορούν για τους αυτόπτες μάρτυρες. Την ώρα της μαφιόζικης επίθεσης περνούν ακριβώς δίπλα από τους εκτελεστές ένα λευκό ΙΧ και ένα ΤΑΞΙ, ενώ από το αντίθετο ρεύμα ένα δίκυκλο. Ο ένας από τους εκτελεστές, λίγο πριν εξαφανιστούν με το κλεμμένο όχημα, ανοίγει την πόρτα του οδηγού, για να βεβαιωθεί - όπως λένε οι αστυνομικοί - ότι ο 44χρονος είναι νεκρός.

Οι δράστες πυρπόλησαν το όχημα διαφυγής στον Σκαραμαγκά και από τον αριθμό πλαισίου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί από το καλοκαίρι.

Σε αυτό είχαν τοποθετήσει πλαστές πινακίδες με αριθμό κυκλοφορίας, που αντιστοιχεί σε ίδιου τύπου 4Χ4 ιδιοκτησίας κατασκευαστικής εταιρείας, το οποίο όμως δεν έχει κλαπεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του θύματος βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και δύο γεμιστήρες, που εικάζουν αξιωματικοί της Ασφάλειας πως είχε μαζί του ο 44χρονος γνωρίζοντας ότι κάποιος μπορεί να τον έχει στο στόχαστρό του. 

Related...Νέος Κόσμος: Δεν άντεξε το θωρακισμένο τζιπ τις 100 σφαίρες του καλάσνικοφΜαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο – Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της επίθεσης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέος Κόσμος, Βίντεο, 44χρονου,neos kosmos, vinteo, 44chronou