Νεκρή 15χρονη στη Σκωτία μετά από κατανάλωση ναρκωτικής ουσίας σε πάρτι

Τον ξαφνικό θάνατο της 15χρονης Dione Melville ελέγχουν οι αρχές η οποία αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι θεράποντες ιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Η νεαρή Βρετανίδα είχε πάει σε ένα πάρτι όπου φέρεται να κατανάλωσε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών μαζί με φίλους της.
Το τραγικό γεγονός έλαβε χώρα στο West Lothian της Σκωτία. Στο πάρτι ακόμα δυο φίλες της είχαν καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες ωστόσο μετά τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο St John’s Hospital του Livingston δεν κινδυνεύει η υγεία τους.

Η
αρχές προέβησαν στη σύλληψη ενός συνομήλικού της ο οποίος την προμήθευσε με τις παράνομες ουσίες.

Το νεαρό κορίτσι είχε εγκαταλείψει πριν λίγους μήνες το σχολείο με σκοπό να γίνει κομμώτρια. Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail, λίγο πριν το μοιραίο πάρτι, η ίδια είχε κάνει μια ανάρτηση στα Social media σχετικά με χάπια έκσταση και κοκαΐνη.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να γίνει γνωστή η ακριβής αιτία θανάτου.

Σε δήλωσή της η Αστυνομία της Σκωτία, δήλωσε: "Η αστυνομία κλήθηκε σε μια διεύθυνση στο East Calder στις 9:50 πμ την Κυριακή. Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων Οχημάτων της Σκωτίας μετέφερε ένα 15χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο το οποίο λίγη ώρα αργότερα κηρύχθηκε νεκρό".

Οι γονείς 15χρονης, Lesley Jervis Melville και Michael, ήταν πολύ αναστατωμένοι για να δηλώσουν κάτι, αλλά ο εν ενεργεία Γυμνασιάρχης του σχολείου της στο West Calder της απέτισε φόρο τιμής.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα