Μυτιλήνη: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στη Μόρια. Δεν σχετίζεται με το hot spot της περιοχής

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Μυτιλήνη, προκειμένου να ελέγξουν τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Μόρια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χορτολιβαδική έκταση και δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Ωστόσο το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν.

Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και πέντε άτομα πεζοπόρο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η φωτιά, η οποία δεν σχετίζεται με το κέντρο καταγραφής και φιλοξενίας των μεταναστών και των προσφύγων που λειτουργεί στην περιοχή, πήρε γρήγορα διαστάσεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που φυσάν στην περιοχή αλλά και της ξηρασίας στα ελαιοκτήματα λόγω της συνεχιζόμενης ανομβρίας στη Λέσβο.

Η ίδια πηγή, αναφέρει ότι η φωτιά κινούμενη σε δύσβατη περιοχή η οποία μπορεί να προσεγγισθεί μόνο με πεζοπόρα τμήματα, κατευθύνεται προς την κατεύθυνση της Λάρσου.

(Με επιπλέον πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα