Μητέρα 19χρονης ομήρου της Χαμάς: Θέλω να τελειώσουν όλα αυτά, θέλω να είμαι πίσω στο σπίτι μαζί της

.

Πλάνα της 19χρονης Naama Levy να μπαίνει σε ένα τζιπ στη Γάζα, με το γκρι παντελόνι της λερωμένο από αίμα, δημοσιεύτηκαν από τη Χαμάς και κυκλοφόρησαν ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα, μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.

Η Naama φαίνεται στο βίντεο μελανιασμένη και πληγωμένη, με τα χέρια της δεμένα πίσω από την πλάτη της, καθώς την σπρώχνουν μέσα στο όχημα, ενώ οι παρευρισκόμενοι φωνάζουν “Ο Θεός είναι μεγάλος!” στα αραβικά. “Δεν μπορείς να κυκλοφορείς

και να μην βλέπεις κάπου αυτό το υλικό επειδή το έδειχναν συνέχεια σε επανάληψη“, δήλωσε με δάκρυα στα μάτια της η μητέρα της, Ayelet Levy Shachar.

Η έφηβη, που μόλις είχε αρχίσει τη στρατιωτική της θητεία, είναι μία από τους περισσότερους από 240 ομήρους της Χαμάς οι οποίοι έσπασαν τα φράγματα ασφαλείας γύρω από τη Γάζα και εισέβαλαν μέσα από τα κιμπούτς στο νότιο Ισραήλ, σκοτώνοντας περισσότερους από 1.400 ανθρώπους, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές, αναφέρει το Reuters.

"I wanted to hear the other side" say's peace activist Israeli Naama Levy before brutally being kidnapped, raped and beaten to Gaza by Palestinian terrorists of Hamas. pic.twitter.com/Qz1q7S8k9q

— Lani Green
Keywords
Τυχαία Θέματα