Μεϊμαράκης: Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές

«Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στη Νεάπολη Λασιθίου, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι θα πρέπει να χτιστεί εμπιστοσύνη για να λυθούν τα προβλήματα και παράλληλα θα πρέπει να βρεθεί μια βασική κατεύθυνση προκειμένου να συνεννοούμαστε. Ακόμη χαρακτήρισε την επόμενη πενταετία πολύ κρίσιμη για το μέλλον της χώρας.

Κατά την περιοδεία του ο κ. Μειμαράκης ζήτησε
ακόμη να δώσουν οι πολίτες ψήφο εμπιστοσύνης και όχι ψήφο διαμαρτυρίας ή ψήφο τιμωρίας η οποία κόστισε στον τόπο περίπου 90 δισ. ευρώ.

Αφού κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα ότι ανακόπτει την «πορεία που είχαμε χαράξει» και οδηγεί τη χώρα σε εκλογές πρόσθεσε ότι πρέπει οι πολίτες να προβληματιστούν και να πάνε στην κάλπη κρίνοντας τα πεπρωμένα του 7μήνου της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου.

(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα