Μαθητής αρνήθηκε χειραψία στον Τσίπρα

Διάφορα απρόοπτα συνέβησαν στον Πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, όπως για παράδειγμα η λιποθυμία μια κοπέλας κατά τη διάρκεια ομιλίας του. Ωστόσο σημειώθηκε ακόμη ένα συμβάν κατά την επίσκεψή του στο ελληνο-αμερικανικό σχολείο του «Αγίου Δημητρίου» στην Αστόρια.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του χαιρετά διάφορους παράγοντες της ομογένειας και συνεχίζει και με τους
μαθητές όταν μπαίνει μέσα στη σχολική αίθουσα.

Ο κ. Τσίπρας είναι ευδιάθετος, μοιράζει χειραψίες απλόχερα, όμως «πέφτει» επάνω σε έναν μαθητή που αρνείται πεισματικά να του δώσει το χέρι του. Τι και αν προσπάθησε για δεύτερη φορά ο Πρωθυπουργός. Ο ψηλός μαθητής μασώντας τσίχλα του γυρνάει την πλάτη και την «σπάει» στον Πρωθυπουργό, ο οποίος ωστόσο συνεχίζει την πορεία του.

Αχ, αυτά τα επαναστατημένα νιάτα, ποιος ξέρει ίσως ο κ. Τσίπρας να τον κατάλαβε, μπορεί να του ο συγκεκριμένος μαθητής να του θύμισε κάτι από τα νιάτα του.

(Το βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα θα το δείτε μετά το 00:48)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα