Μάχη Άδωνι-Καραμέρου στο twitter για την απουσία Δούρου από τη Δοξολογία

Σφοδρή επίθεση στην περιφερειάρχη Ρένα Δούρου εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω Twitter επειδή δεν έδωσε το παρών στη Δοξολογία το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

«Εξευτελισμός! Στην Δοξολογία, στην οποία καλεί τους επισήμους η Περιφερειάρχης, η ίδια δεν πήγε..δεν της αρέσει
η Εκκλησία της κυρίας Δούρου. Το αν αρέσει στην κ. Δούρου η Εκκλησία ή όχι, προσωπικό της θέμα, το να μην παρίσταται όμως εκεί που το Αξιωμά της επιβάλλει, όλων μας».

Εξευτελισμός!Στην Δοξολογία, στην οποία καλεί τους επισήμους η Περιφερειάρχης, η ίδια δεν πήγε..δεν της αρέσει η Εκκλησία της κυρίας Δούρου.

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 1, 2015

Το αν αρέσει στην κ. Δούρου η Εκκλησία ή όχι, προσωπικό της θέμα, το να μήν παρίσταται όμως εκεί που το Αξιωμά της επιβάλλει, όλων μας.

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 1, 2015

Παρόμοιο και το tweet του Θάνου Πλεύρη.

Η πρωτη Δοξολογία του 2015 έγινε στον Αγ. Διονύσιο. Δυστυχώς απουσίαζαν ο Δήμαρχος η Περιφερειάρχης και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) January 1, 2015

Οι απαντήσεις ήρθαν από τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος κατηγόρησε τον Γεωργιάδη ότι κυνηγά ακροδεξιά ψηφαλάκια.

@AdonisGeorgiadi Η περιφερειάρχης συντονίζει την πολιτική προστασία. Εσύ κυνηγάς ακροδεξιά ψηφαλάκια στη Β. Η εκκλησία ενώνει. Εσύ διχάζεις

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) January 1, 2015

@AdonisGeorgiadi Επίσης καλή χρονιά και να εξηγήσεις στο χριστεπώνυμο πλήρωμα αυτό το βίντεο http://t.co/ZhpNi60ljF
@renadourou

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) January 1, 2015

@AdonisGeorgiadi Από την Κάζα Δυτ. Αττικής θέλει 3 ώρες πήγαινε έλα. Η Περιφέρεια εκπροσωπήθηκε. Άρχισες αντιπολίτευση. Θεμιτό @renadourou

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) January 1, 2015
Keywords
Τυχαία Θέματα