Λύθηκε κατά πάσα πιθανότητα το μυστήριο με το περίεργο «SOS» σε απομακρυσμένη περιοχή της Αυστραλίας

H αστυνομία πιθανώς βρήκε ποιος άφησε το μήνυμα SOS, το οποίο είναι φτιαγμένο από πέτρες, σε απομακρυσμένο σημείο της δυτικής Αυστραλίας.

Οι πέτρες εντοπίστηκαν από έναν πιλότο ελικοπτέρου τον περασμένο μήνα, εγείροντας φόβους ότι ένας ή περισσότεροι άνθρωποι αγνοούνται.

Η αστυνομία τώρα πιστεύει ότι είναι πιθανό αυτό το σήμα κινδύνου να το άφησε ένας άνδρας και μία γυναίκα που είχαν αποκλειστεί εκεί το 2013.

Ισχυρίζονται ότι ήρθε σε επαφή μαζί τους ο αδελφός αυτού του άνδρα, ο οποίος διαβάστηκε
για την υπόθεση στο BBC.

SOS mystery in remote Western Australia stumps police - BBC News https://t.co/DlxZFu9Sfh

Eric The Red (@millerman14) May 26, 2017

«Ο αδελφός είδε στην πραγματικότητα το άρθρο στο BBC» είπε ο Ντέιβ Ρουντ, αξιωματούχος της αστυνομίας της Δυτικής Αυστραλίας.

Ο άνδρας, που ονομάζεται Τζον, είπε ότι ο αδελφός του - που έγινε γνωστός μόνο ως Ρόμπερτ - και η σύντροφός του ήταν σε ένα σκάφος που εγκαταλείφθηκε στο Swift Bay, περίπου 500 χιλιόμετρα από το Broome, το 2013.

Το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε μια σχεδία διαφυγής, η οποία σε κάποιο σημείο δέχθηκε επίθεση από μερικούς κροκόδειλους αλλά τελικά στάθηκαν σώοι και έφτιαξαν το σήμα SOS.

Ο Ντέιβ Ρουντ δήλωσε ότι επιβίωσαν τρώγοντας σιτηρέσιο (τροφή στρατιωτών) , βρίσκοντας φρέσκο ​​νερό και τελικά διασώθηκαν από ένα άλλο γιοτ που πέρασε από το σημείο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να μιλήσει απευθείας με τον Ρόμπερτ επειδή βρίσκεται ταξιδεύει με σκάφος στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Αλλά δήλωσαν ότι είδαν φωτογραφίες που δείχνουν το σήμα κινδύνου και οι οποίες τραβήχτηκαν τη στιγμή που το ζευγάρι βρισκόταν σε κίνδυνο.

«Μπορούμε να δούμε από τη φωτογραφία ότι είναι η ίδια τοποθεσία και το ίδιο SOS», δήλωσε ο Ντέιβ Ρουντ.

«Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η μαρτυρία είναι έγκυρη και πραγματική αλλά μέχρι να μιλήσουμε με τον Ρόμπερ, υπάρχουν ακόμα μερικές αναπάντητες ερωτήσεις».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα