Λεβέντης: Κόντευα να κοιμηθώ στην ομιλία Τσίπρα. Τα ίδια και τα ίδια. Πού την είδατε την προσέγγιση;

Επικριτικός ήταν απέναντι στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε απογοητευμένος και πρόσθεσε: «Κόντευα
να κοιμηθώ. Ειλικρινώς τα ίδια και τα ίδια έλεγε. Ο,τι έλεγε ο Σαμαράς, ο,τι έλεγε ο Καραμανλής τα ίδια και τα ίδια. Ένας λαός που πεινάει και μια εξουσία, που δεν το αντιλαμβάνεται. Αναίσθητη εξουσία. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση του κοινοβουλίου, ο λαός να πεινάει να τρώει από τους σκουπιδοτενεκέδες και ο πρωθυπουργός να.... μην πω τι κάνει».

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει κάποιο πολιτικό φλερτ μεταξύ του κόμματός του και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασίλης Λεβέντης το αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας πως πρέπει πρώτα ο Αλ. Τσίπρας να πει «ναι» στα εννέα σημεία συμφωνίας που του έχει προτείνει ο ίδιος. «Συμφωνεί με τα εννέα σημεία...ρωτήστε τον. Γιατί προτίμησε την ακροδεξιά και όχι το κέντρο; Πού την έχετε δει εσείς την προσέγγιση; Στις προγραμματικές θα πούμε όχι», είπε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα