Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί - Γεροβασίλη: Η κινδυνολογία το καταφύγιο της απελπισίας σας

Σκληρή ανακοίνωση στην οποία καλεί σε παραίτηση την κυβέρνηση εξέδωσε ο επικεφαλής της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Με τίτλο «Ο κ. Τσίπρας αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί» κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι «κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες» καθώς, όπως λέει, δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με το Μνημόνιο που ο ίδιος υπέγραψε.
«Τυχόν καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ, θα οδηγήσει μοιραία στην επιβολή νέων μέτρων» υπογραμμίζει ο επικεφαλής της ΝΔ.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης «προειδοποιεί τον κ. Τσίπρα» και τον «καθιστά προσωπικά υπεύθυνο για την κατηφόρα της οικονομίας και την επιδείνωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων».

«Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ευθύνες του, ας παραιτηθεί» καταλήγει.

«Η κινδυνολογία είναι το καταφύγιο απελπισίας του Κ. Μητσοτάκη», απάντησε ο κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στη δήλωση αυτή του προέδρου της ΝΔ. Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι η ΝΔ επαναφέρει το αίτημα των εκλογών ως τακτική και πολιτική «απάντηση» στη δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ που δείχνει ότι αιφνιδίως μειώθηκε η διαφορά κατά 1,5 μονάδα (από τις 11,5 μονάδες στις 10).

«Μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο και την χρεωκοπία της πολιτικής του, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλο καταφύγιο πέρα από την ασύστολη κινδυνολογία», επισημαίνει η κ. Γεροβασίλη και προσθέτει: «αναζητά διαρκώς ευκαιρία να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη, ανακαλύπτοντας «μπαμπούλες» που υπάρχουν μόνο στους μύχιους πόθους του. Το ίδιο έκανε στην πρώτη διαπραγμάτευση, το ίδιο κάνει και τώρα».

«Δυστυχώς γι αυτόν, η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά. Γι αυτό, τον καλούμε να αναζητήσει άλλον τρόπο, προκειμένου να βγάλει το κόμμα του από το βαθύ πολιτικό τέλμα στο οποίο είναι εγκλωβισμένο», υπογραμμίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Όσο για τις ''προειδοποιήσεις του'' ας τις στρέψει καλύτερα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, που περιφέρεται από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο, υβρίζοντας με γλώσσα πεζοδρομίου και απειλώντας με αντίποινα δημοσιογράφους, των οποίων η άποψη δεν του είναι αρεστή. Δυστυχώς, αυτή είναι η ΝΔ», καταλήγει η κ. Γεροβασίλη.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα