Κύπρος: Οικειοθελώς προτίθεται να παραδοθεί ο γενικός διευθυντής της Helector για την υπόθεση του ΧΥΤΑ Πάφου

Ένα από τα βασικά πρόσωπα στο υπό διερεύνηση σκάνδαλο του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Πάφου, ο γενικός διευθυντής της ελληνικής εταιρείας Helector, Γιάννης Κοκότσης, εναντίον του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, φέρεται να είναι έτοιμος να παραδοθεί οικειοθελώς στην κυπριακή αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Κοκότσης φαίνεται να έχει ειδοποιήσει τις ανακριτικές Αρχές ότι θα έρθει στην Κύπρο το επόμενο διάστημα για να θέσει εαυτόν στη διάθεσή τους. Ο
κ. Κοκότσης, γενικός διευθυντής της εταιρείας Helector, που διαχειρίζεται τον σταθμό ΧΥΤΑ στην Πάφο, φέρεται να είναι ύποπτος για «μίζες που δόθηκαν σε άλλα πρόσωπα για την ίδια υπόθεση».

Εκτός από τον κ. Κοκότση, για την ίδια υπόθεση βρίσκονται υπό κράτηση ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ, διευθυντής του σταθμού της Πάφου, η κ. Σκεύη Πρωτόπαπα και η κ. Παντελίτσα Μαππούρα, υπάλληλοι της διαχειρίστριας εταιρείας, καθώς και ο πρώην οικονομικός διευθυντής του δήμου Πάφου, Μιχάλης Μιχαήλ.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα