Κοντομηνάς προς εργαζόμενους του Alpha: Τα όπλα στη φαρέτρα είναι πολλά, η δικαίωση θα έλθει σύντομα

Προβληματισμός και έντονη ανησυχία επικρατεί σε μεγάλη μερίδα εργαζομένων στα ΜΜΕ καθώς έπειτα και από τη διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών το επαγγελματικό τους μέλλον παραμένει αβέβαιο.

Οι σταθμοί που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια είναι το Mega,το Star, το Epsilon και ο Alpha.

Ωστόσο ο Δημήτρης Κοντομηνάς
διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους της επιχείρησης του Alpha, με την αποστολή e-mail, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και υπογράμμισε πως «τα όπλα στην φαρέτρα είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα».

Αναλυτικά το μέηλ του κ. Κοντομηνά έχει ως εξής:

«Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.

Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει.

Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου.

Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Πότε δημοπρατήθηκε η κάθε άδεια. Πώς οι Κοντομηνάς και Σαββίδης με προσφορές άνω των 60 εκατ. ευρώ έμειναν εκτός

Ποιοί είναι και τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι 4 τέσσερις νέοι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα