Κινηματογραφική ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι. Καταζητείται ο δράστης

Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Αμαρουσίου, όπου από τύχη δεν τραυματίστηκαν πολίτες από την ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε ληστή και αστυνομικούς.

Ο δράστης, ο οποίος φορούσε χειρουργική μάσκα και μπλε ρούχα που μοιάζουν με αυτά που φορούν οι ειδικοί φρουροί, εισέβαλε στο κατάστημα της οδού Χατζηαντωνίου στις 7.20 μμ, λίγη ώρα δηλαδή πριν κλείσει το σούπερ μάρκετ, προκειμένου τα ταμεία να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Κρατώντας ένα όπλο
στα χέρια απείλησε έναν έναν τους ταμίες αναγκάζοντάς τους να βάλουν σε σακούλα που κρατούσε μετρητά από τις εισπράξεις της ημέρας. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε πετύχει το σκοπό του και ήταν έτοιμος να φύγει. Κατά την έξοδό του, ωστόσο, από το σούπερ μάρκετ και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών ήρθε αντιμέτωπος με δύο αστυνομικούς που ήταν εκτός υπηρεσίας και έτυχε να περνάνε από το σημείο.

Οι δύο άνδρες του ζήτησαν να παραδοθεί. Ο δράστης άρχισε να τρέχει και όταν αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί τον καταδιώκουν άνοιξε πυρ εναντίον τους. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά προσέχοντας να μην τραυματίσουν κάποιον περαστικό. Ο ληστής κατάφερε μέσα στον πανικό να διαφύγει μαζί με τη λεία.

Αυτή την ώρα βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη στα βόρεια προάστια για τον εντοπισμό του.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα