Κικίλιας για μεταναστευτικό: Ευτυχώς η κυβέρνηση ενημερώνεται από την τηλεόραση

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, δεν άφησε ασχολίαστο τον σάλο που προκλήθηκε με τα κέντρα κράτησης και το μεταναστευτικό. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Κικίλιας τονίζει χαρακτηριστικά: «Ο κ. Βαρουφάκης μαθαίνει από το Χατζηνικολάου για τη ΔΕΗ. O κ. Πανούσης από το ΣΚΑΙ για τους αλλοδαπούς. Ευτυχώς που το Υπουργικό
Συμβούλιο βλέπει τηλεόραση, γιατί η χώρα είναι αφημένη κυριολεκτικά στην τύχη της». Στη συνέχεια διερωτάται γιατί ο νέος υπουργός Γιάννης Πανούσης διαμαρτύρεται, αφού η διαταγή για την οποία δηλώνει άγνοια συνάδει με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

Αναλυτικά, έγραψε στο Facebook

Ο κ. Βαρουφάκης μαθαίνει από το Χατζηνικολάου για τη ΔΕΗ. O κ. Πανούσης από το ΣΚΑΙ για τους αλλοδαπούς. Ευτυχώς που το Υπουργικό Συμβούλιο βλέπει τηλεόραση, γιατί η χώρα είναι αφημένη κυριολεκτικά στην τύχη της.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί διαμαρτύρεται ο κ. Πανούσης αφού η διαταγή για την οποία δηλώνει άγνοια, και η οποία είχε ασφαλώς κοινοποιηθεί στο Γραφείο του, συνάδει απόλυτα με όσα προεκλογικά είχε εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ και μετεκλογικά έχει ήδη εφαρμόσει.

Άλλωστε η Αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κα Τασία Χριστοδουλοπούλου έχει ήδη δηλώσει πως «κλείνουν όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και δεν μετατρέπονται σε κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων».

Post by Vassilis Kikilias.
Keywords
Τυχαία Θέματα