Εύα Καϊλή: «Ανυπομονώ να είμαι με την κόρη μου, θα ζουν χωριστά με τον Τζόρτζι»

.

Μετά την απόφαση των βελγικών αρχών να θέσουν σε κατ′ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι την Εύα Καιλή, πέντε μήνες μετά το σκάνδαλο Qatargate για το οποίο παρέμενε στη φυλακή, μίλησε στην ιταλική La Repubblica.

Όπως αναφέρει «περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι με την κόρη μου. Όλη την ημέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα την βλέπω μόνο δύο φορές το μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες,

θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αθωότητά μου».

Οπως γράφει η ιταλική εφημερίδα, από αύριο και το αργότερο τη Δευτέρα του Πάσχα, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα βρεθεί μαζί με την δίχρονηκόρη της.

Η Καιλή είναι η τελευταία που αποφυλακίζεται με φραχιολάκι για το σκάνδαλο του Qatargate, που συντάρραξε το ευρωπαικό κοινοβούλιο.

Ήταν η πρώτη που μπήκε και η τελευταία που θα φύγει, δεδομένου ότι οι άλλοι πρωταγωνιστές του σκανδάλου αποφυλακίστηκαν σχεδόν αμέσως μετά την αποδοχή των κατηγοριών σε βάρος τους. 

Η ιταλική εφημερίδα υπογραμμίζει ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, στον οποίο είπε ότι «ελπίζει να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το παιδί της»  και την αποφασιστικότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι στις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Μόνη στο σπίτι χωρίς τον Τζόρτζι

Η Εύα Καϊλή θα πρέπει να παραμείνει στο Βέλγιο. Θα μπορέσει να επιστρέψει στην κατοικία της στην Rue Wiertz, στο διαμέρισμα που μοιράζεται με την κόρη της, αλλά όχι με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι (που επίσης αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι):

«Θα ζουν χωριστά», αποκάλυψε ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Και προσθέτει: «Θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο όταν το δικαστήριο κηρύξει την αθωότητά της. Αλλά μετά από 4,5 μήνες είμαστε ευτυχισμένοι. Στόχος μας τώρα είναι να πείσουμε τον δικαστή Κλέις και τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα Μαλανίνι ότι είναι αθώα» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΧαλάει ο καιρός από την Μ.Παρασκευή - Νέο κύμα βροχώνΗΠΑ: Κυρώσεις σε ρωσική επενδυτική τράπεζα στην ΟυγγαρίαBitcoin: Εφτασε τα 30.000 δολάρια - Τι είναι το halving που εκτοξεύει την αξία του
Keywords
Τυχαία Θέματα