«Ήταν ένα κοινωνικό και χαρούμενο κορίτσι». Τι λένε οι φίλοι της 22χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στο Λονδίνο

Την βαθιά τους θλίψη εκφράζουν οι φίλοι της 22χρονης Ιουλιάνα Τούντος η οποία βρέθηκε νεκρή σε πάρκο του βορείου Λονδίνου την Τετάρτη. Οι γνωστοί της αναφέρουν πως ήταν ένα ευγενικό και κοινωνικό κορίτσι που αγαπούσε τη ζωή.

Η Τούντος έφερε τραυματισμούς από μαχαίρι στην κοιλιά και στο κεφάλι. Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για το τραγικό συμβάν, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν πραγματοποιηθεί τυχόν συλλήψεις.

lang="en-US">H Senya Taylor γνώριζε την 22χρονη εδώ και τρία χρόνια ενώ όπως η ίδια δήλωσε στο Press Association: «Ήταν τόσο νέα και χαμογελαστή και εύκολα γινόταν φίλη με όποιον γνώριζε». Οι φίλοι της είδαν τελευταία φορά την Tudos γύρω στις 8 το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου όταν γύριζε με λεωφορείο στο σπίτι της.

BREAKING: Woman found dead in Finsbury Park named as Iuliana Tudos, 22. Police believe she was attacked after night out https://t.co/H3A7hnt22dpic.twitter.com/UkdVhD0neA

— Daily Star (@Daily_Star) 28 Δεκεμβρίου 2017

«Όταν άκουσα πως η Ioυλιάνα αγνοούνταν σκέφτηκα πως δεν μπορούσε να έχει εξαφανιστεί. Ακόμα κι αν αργούσε κάπου πάντα έβρισκε τρόπο να επικοινωνήσει με τους δικούς της για να τους πει πως είναι καλά», σημείωσε η Taylor. Τα μηνύματα θλίψης και τα συλλυπητήρια για το χαμό της κοπέλας είναι πολλά και στα social media.

«Αγαπημένη μας φίλη, σε ευχαριστούμε που υπήρξες τόσο τέλεια», έγραψε η Ελένη Σακκά, κοινοποιώντας μια φωτογραφία των δύο κοριτσιών μαζί.

Στα social media παράλληλα τρέχει και μια καμπάνια προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την κηδεία της νεαρής. Ήδη μέσα σε 11 ώρες έχουν συγκεντρωθεί 4.000 λίρες.

Ο γείτονας της, Sebastian Jonathan είπε πως η Tudos ήταν ένα εξαιρετικό κορίτσι. «Είχε έρθει κάποιες φορές για μπάρμπεκιου στο σπίτι μου μαζί με φίλους και τη συμπάθησα πολύ. Μόλις έμαθα την εξαφάνισή της τηλεφώνησα στην αστυνομία για να ζητήσω πληροφορίες τις οποίες αρνήθηκε να μου δώσει. Έπρεπε να ψάξω στο Google για να εξακριβώσω τι είχε συμβεί», συμπλήρωσε ο Jonathan.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Facebook η 22χρονη την φώναζαν Julie, ήταν από τη Μόσχα ενώ εργαζόταν σε μια παμπ. Της άρεσε να πηγαίνει σε συναυλίες.

Όταν εξαφανίστηκε φορούσε ένα μαύρο με κόκκινο μπλουζάκι το οποίο έφερε την επιγραφή των Agnostic Front -μιας αμερικανικής πανκ μπάντας- ένα τζιν και ασπρόμαυρα vans.

Οι αρχές του Λονδίνου πρόσθεσαν πως φορούσε γυαλιά όταν εντοπίστηκε νεκρή ενώ κρατούσε και μια τσάντα η οποία έγραφε «δίνοντας μάχη ενάντια στα πειραματόζωα».

Η επικεφαλής της έρευνας, Nicola Wall, τόνισε πως το άψυχο κορμί της Tudos βρέθηκε σε ένα κτίσμα δίπλα σε έναν αθλητικό χώρο. «Θεωρούμε πως κάποιος της επιτέθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων και γι′ αυτό περιμένουμε στοιχεία από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο εκείνη την ημέρα», συμπλήρωσε.

*Το κείμενο δημοσιεύτηκε στη βρετανική έκδοση της HuffPost και μεταφράστηκε στα ελληνικά

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Huffington Post Greece
Ήταν, 22χρονης, Λονδίνο,itan, 22chronis, londino