Ισοφάρισε η Αρμάνι Μιλάνο

Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα των ημιτελικών, η Αρμάνι Μιλάνο "απάντησε" στη Σάσαρι (84-71) ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1. Επόμενο ραντεβού μεθαύριο (2/6, 21:45), στην έδρα της Σάσαρι.

Eν αντιθέσει με ό,τι έγινε στον πρώτο ημιτελικό, απόψε (31/5) η Αρμάνι Μιλάνο δεν είχει διάθεση... για αστεία. Γι αυτό φρόντισε να δείξει από πολύ νωρίς στη Σάσαρι πως δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη. Οι αποδείξεις ήρθαν από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, με το τελικό
+13 (84-71) να έρχεται ως επιστέγασμα της προσπάθειας των παικτών του Λούκα Μπάνκι.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο +16 (27-11) από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Αλεσάντρε Τζεντίλε (25π.) και τον Ντέιβιντ Μος (18π.) να είναι αυτοί που έκαναν τη διαφορά σε εκείνο το σημείο. Από κοντά και ο Σαμάρντο Σάμουελς (14π. - 12ριμπ.) που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, έχοντας νταμπλ νταμπλ. Από την άλλη, η Σάσαρι επιχείρησε να ανατρέψει τα δεδομένα, μειώνοντας στους εφτά (42-35) στην ανάπαυλα, αλλά πέραν αυτού δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.

Η διαφορά επέστρεψε γρήγορα σε διψήφια επίπεδα, ο Ένγκαρ Σόσα (18π.) πάλευε, αλλά όσο ο Ντέιβιντ Λόγκαν (άποντος σε 18') δεν έβρισκε τον στόχο ήταν αδύνατο να αλλάξει ο ρυθμός της αναμέτρησης. Κάπως έτσι, η Αρμάνι Μιλάνο έφτασε στην τελική επικράτηση και την ισοφάριση, έχοντας όμως ακόμη το μειονέκτημα για πρόκριση στους τελικούς αφού η σειρά μεταφέρεται στην έδρα της Σάσαρι, για τα δύο επόμενα παιχνίδια.

Πηγή: Sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα