ΗΠΑ: Οργή για το ταξίδι Αμερικανίδας πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών στο Ιράν

Η είσοδος της πρώην πρεσβείας των ΗΠΑ, η οποία έχει μετατραπεί σε αντιαμερικανικό μουσείο, στην Τεχεράνη του Ιράν, Σάββατο 19 Αυγούστου 2023.

Μία Αμερικανίδα ηθοποιός ερωτικών ταινιών που έχει υποστηρίξει τους Παλαιστίνιους στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του πολέμου του Ισραήλ κατά της Χαμάς ταξίδεψε στο Ιράν και επισκέφθηκε την πρώην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τεχεράνη, η οποία εγκαταλείφθηκε μετά την κρίση των ομήρων του 1979.

Η επίσκεψη της Γουίτνεϊ Ράιτ την ώρα που το Ιράν φυλακίζει τη βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, Ναργκίς Μοχαμαντί, πυροδότησε έντονες επικρίσεις για την καταστολή των γυναικών στη χώρα μετά το θάνατο της Mάχσα Αμινί το 2022 σε αστυνομική κράτηση και τις πανεθνικές διαδηλώσεις που προκάλεσε.

American porn star Whitney Wright is in Iran, my birth country, where women are killed for simply showing their hair and being true to themselves.
Whitney has published several photos on herself completely covered up on Instagram. On her post she called me a warmonger and tells… pic.twitter.com/MwBBsVorBJ

— Masih Alinejad
Keywords
Τυχαία Θέματα