ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε 9 ανθρώπους στο Χιούστον. Νεκρός ο δράστης. Δεν πρόκειται για τρομοκρατία

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά σήμερα Δευτέρα σε ένα εμπορικό κέντρο του Χιούστον. Το περιστατικό ξεκίνησε γύρω στις 06.30 τοπική ώρα (14.30 ώρα Ελλάδας) έξω από το εμπορικό κέντρο που βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση των οδών Ουεσλέιγιεν και Μπισονέτ.

Ο ένοπλος, όπως έγινε γνωστό, είναι ένας δικηγόρος που φέρεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με το νομικό γραφείο με το οποίο συνεργαζόταν, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι έξι από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία ενώ οι τρεις δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου. Το ένα από τα θύματα
βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τη Μάρθα Μοντάλβο, την αστυνομική διευθύντρια του Χιούστον, ο ένοπλος, που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, είχε προβλήματα στη δουλειά του. Ο δήμαρχος της πόλης, Σιλβέστερ Τέρνερ, από την Κούβα όπου βρίσκεται, είπε στους δημοσιογράφους ότι "φαίνεται πως πρόκειται για έναν δικηγόρο" που είχε συγκρουστεί με το νομικό γραφείο στο οποίο εργαζόταν.

Πυροτεχνουργοί της αστυνομίας έλεγξαν το αυτοκίνητο του υπόπτου, στο οποίο βρέθηκαν πολλά όπλα ενώ στη συνέχεια θα ερευνηθεί και το σπίτι του.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα