ΗΠΑ: Έφηβος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο 80% του σώματός του μετά από πρόκληση στο TikTok

.

Ένας έφηβος, 16 ετών, από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο 80% του σώματός του, ενώ προσπαθούσε να ολοκληρώσει μια πρόκληση στο TikTok.

Ο λόγος για τον Μέισον Ντάρκ ο οποίος μαζί με τους φίλους του δημιούργησαν πύρινες σφαίρες με τη χρήση σπρέι και ενός αναπτήρα, τα οποία μετατρέπονται σε μίνι φλογοβόλο.

Οι έφηβοι από το Γουέικ Φόρεστ, μια πόλη περίπου 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ράλεϊ, συμμετείχαν σε μια επικίνδυνη πρόκληση TikTok

όπου οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν εύφλεκτα αερολύματα για να δημιουργήσουν μικροσκοπικών φλογοβόλων.

Το σχέδιό του δεν δούλεψε με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και ο ίδιος να τυλιχτεί στις φλόγες. Σύμφωνα με τη New York Post, ο Μέισον, φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού στο σώμα του.

«Ακούσαμε μια μεγάλη έκρηξη και μετά ο Μέισον βγήκε τρέχοντας έξω από το δωμάτιο του και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του», είπε η μητέρα του 15χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έχει υποστεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις. Ο έφηβος εκτιμάται πως θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον έξι μήνες.

«Είναι αγνώριστος. Αγνώριστος», είπε η μητέρα του, Χόλι Ντάρκ, στο WRAL.

Δεν είναι η πρώτη φορά που viral προκλήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύονται τρομερά επικίνδυνες, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα υγείας έως και το θάνατο των συμμετεχόντων.

Ο έφηβος, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής και δρομέας στίβου, αναμένεται να περάσει τους επόμενους έξι μήνες στο κέντρο εγκαυμάτων.

Η Χόλι Ντάρκ δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe για λογαριασμό του γιου της. Από το απόγευμα της Παρασκευής, έχει συγκεντρώσει 61.800 δολάρια από τον στόχο των 100.000 δολαρίων.

Related...Το Facebook έχει 3 δισεκατομμύρια χρήστες αλλά «πεθαίνει»TikTok: Πώς ο αλγόριθμος εντοπίζει παιδιά και τα εκθέτει σε κινδύνους για τη ζωή τουςΜέσω Tik Tok αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στις 10 φιλεργατικές πολιτικές που υλοποίησε η κυβέρνηση
Keywords
Τυχαία Θέματα