Σε κρίσιμη κατάσταση 27χρονη από την Πρέβεζα με τραύμα στο κεφάλι. Βασικός ύποπτος για τον τραυματισμό της θεωρείται ο σύζυγός της

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα νοσηλεύεται διασωληνωμένη 27χρονη γυναίκα, η οποία φέρει τραύμα (πιθανότατα από σκεπάρνι) στο κεφάλι.

Τη νεαρή, μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, εντόπισε χθες τη νύχτα αιμόφυρτη μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της στην Πέτρα Πρέβεζας, συγγενικό της πρόσωπο και κάλεσε ασθενοφόρο.

Αρχικά, η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, αλλά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Ο 37χρονος
σύζυγος του 27χρονου θύματος θεωρείται από την αστυνομία ως ο νούμερο ένα ύποπτος για το σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι της 27χρονης Σημειώνεται πως μετά τον εντοπισμό της τραυματισμένης γυναίκας ο 37χρονος εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αρχές.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα