Ινδός επιχειρηματίας έδωσε 8 εκατ. ευρώ για να αγοράσει πινακίδα αυτοκινήτου με τον αριθμό 5

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει η απίστευτη είδηση που θέλει έναν Ινδό επιχειρηματία, που διατηρεί την επαγγελματική του βάση στο Ντουμπάι, να αγόρασε σε δημοπρασία μία πινακίδα αυτοκινήτου με τον αριθμό το 5 έναντι 8 εκατομμυρίων, σύμφωνα με τους Khaleejtimes.

Millions of #Indian r hungry! And this Indian businessman #BalwinderSahni wins distinguished Dubai number plate D5 for Dh33million. pic.twitter.com/aU2I9OMkYj

— Imtiaz Chandio (@imtiazchandyo)
October 8, 2016

«Μου αρέσει να συλλέγω μοναδικές πινακίδες αυτοκινήτων κι είμαι υπερήφανος που μπόρεσα να αρπάξω την πινακίδα 5, δηλαδή την πινακίδα του μητρώου του Ντουμπάι, σχολιάζει ο Μπαλουϊντέρ Σαχάνι στην αγγλόφωνη εφημερίδα Γκολφ Νιουζ.

Ερωτηθείς τι τον ελκύει στον αριθμό 5 είπε: «Επειδή το 9 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός και το αρχικό γράμμα Ντ, από την λέξη Ντουμπάι είναι το τέταρτο γράμμα στην αγγλική αλφάβητο. Οπότε αν προσθέσεις το 5 με το 4 κάνει 9, που είναι ο τυχερός μου αριθμός», απάντησε ο επιχειρηματίας.

«Ήταν μια σκληρή μάχη αλλά έπρεπε να κερδίσω», είπε σχολιάζοντας τη δημοπρασία πινακίδων κυκλοφορίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Αρχή Οδών και Μεταφορών (RTA) του Ντουμπάι συχνά οργανώνει δημοπρασίες πινακίδων κυκλοφορίας, που προσελκύουν αρκετούς εκατομμυριούχους που διψούν για δημοσιότητα.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα