Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί από πτώση σε πηγάδι

Τουλάχιστον 13 πιστοί σκοτώθηκαν ενώ περισσότερα από δώδεκα άτομα διασώθηκαν αφού έπεσαν σε πηγάδι κάτω απ′ ένα ινδουιστικό ναό στην Ινδία

Περισσότεροι από 25 πιστοί βυθίστηκαν στο πηγάδι αφού το δάπεδο που το κάλυπτε κατέρρευσε την Πέμπτη στην κεντρική πόλη Ιντόρε.

«Η αστυνομία ανέσυρε 11 πτώματα από το πηγάδι και δύο άνθρωποι υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο», δήλωσε ο Ναροτάμ Μίσρα, υπουργός Εσωτερικών της πολιτείας Μάντγια Πραντές.

Ο Μίσρα είπε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας και πως οι οικογένειες των νεκρών θα αποζημιωθούν.

Ο

αξιωματούχος της αστυνομίας Μανίς Καπουρίγια είπε ότι οι προσπάθειες διάσωσης συνεχίζονται και ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κρατικά νοσοκομεία για περίθαλψη.

Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν διασώστες να χρησιμοποιούν σχοινιά και σκάλες για να φτάσουν σε όσους έχουν παγιδευτεί στο πηγάδι. Άλλα βίντεο έδειχναν το υπόσκαφο δάπεδο και την αστυνομία να χρησιμοποιεί σχοινιά για να σφραγίσει την περιοχή.

#इंदौर में मंदिर की बावड़ी धंसी I
14 मौत: रामनवमी पर मंदिर आए 30 से ज्यादा लोग 40 फीट नीचे गिरे, 17 को बचाया #Indore#रामनवमीpic.twitter.com/AJNgvtS4cQ

— Bihar News Point (@bihar_newspoint) March 30, 2023

Οι ναοί σε όλη την Ινδία ήταν γεμάτοι με πιστούς για τον εορτασμό του Ραμ Ναβαμί, των γενεθλίων της Ινδουιστικής θεότητας Κυρίου Ραμ.

Πηγή: Guardian

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΙνδία: Γεννήθηκαν τέσσερα τσιτάχ 70 χρόνια μετά την εξαφάνισή τους (βίντεο)Ινδία: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, Ραχούλ Γκάντι καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκισηςΙνδία: Καταπλακώθηκαν από τόνους πατάτας – Τουλάχιστον οκτώ εργάτες νεκροί
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ινδία, Τουλάχιστον 13,india, toulachiston 13