Η τεχνολογία στην υπηρεσία της υγείας

Δεν είναι λίγες οι φορές που η τεχνολογία έχει κατηγορηθεί και δαιμονοποιηθεί σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει στην υγεία. Παρ' ολ' αυτά, σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται, η τεχνολογία πρέπει να θεωρείται σύμμαχος και όχι εχθρός. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνουν και οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, που όχι μόνο έχουν κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, αλλά έχουν βοηθήσει σημαντικά στον τομέα της υγείας.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι τα βιντεοπαιχνίδια βλάπτουν την κοινωνική ανάπτυξη και υγεία του ατόμου, αλλά σύγχρονες έρευνες έχουν δείξει ότι τέτοιου είδους παιχνίδια βοηθούν την
υγεία των ασθενών που αναρρώνουν από σοβαρές ασθένειες όπως καρδιακές παθήσεις ή αναπνευστικά προβλήματα. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια, οι ασθενείς βελτιώνουν την ισορροπία τους, το ανοσοποιητικό τους σύστημα και διατηρούν υψηλό το ενδιαφέρον τους.

Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η τεχνολογία έχει «υπηρετήσει την υγεία. Τα τελευταία χρόνια, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά πολλά «βραχιολάκια» που μετρούν τους χτύπους της καρδιάς και την φυσική δραστηριότητα του ατόμου με αποτέλεσμα να τον παρακινούν να ζήσει μία πιο ποιοτική καθημερινότητα και να βελτιώσει τις πτυχές της ζωής του που είναι αρνητικές.

Η τεχνολογία δεν είναι, όμως, χρήσιμη μόνο σε τόσο επικίνδυνες για την υγεία περιπτώσεις, αλλά βοηθά τον καθένα από εμάς, ακόμα και σε επίπεδο πρόληψης. Η ιατροφαρμακευτική κάλυψη για όλη την οικογένεια είναι πλέον απαραίτητη. Η τεχνολογία έρχεται να βοηθήσει ακόμα και σε αυτό το κομμάτι. Συγκεκριμένα, το νέο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health διατίθεται αποκλειστικά online και μέσω τηλεφώνου και σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μελών της σύγχρονης οικογένειας, τα οποία αναζητούν ασφάλιση υγείας με απλές ηλεκτρονικές διαδικασίες και με μία ανταγωνιστική τιμή.

Όλοι μπορούν να αποκτήσουν το NN Direct Health και να εξασφαλίσουν την προστασία της υγείας τους, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.nndirect.gr ή καλώντας στις ειδικές τηλεφωνικές γραμμές 800 100 60 60 (από σταθερό) και 210 950 60 60 (από κινητό).

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα