Η Σβιόντεκ κατέκτησε το τρόπαιο στο Ρολάν Γκαρός

Μόλις 1 ώρα και 10’ λεπτά χρειάστηκε η καταπληκτική Ίγκα Σβίοντεκ για να νικήσει την Κόκο Γκοφ με 2-0 σετ (6-1, 6-3) και να κατακτήσει το τρόπαιο στον τελικό γυναικών του Ρολάν Γκαρός.

Η Πολωνή με αυτό το τρόπαιο έφτασε τον έκτο τίτλο της και κοντεύει να φτάσει το ρεκόρ της Βένους Γουίλιαμς στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες νίκες που είναι 35.

Η Σβιόντεκ ξεκίνησε το ματς με δύο μπρέϊκ και έφτασε εύκολα στο 4-0, η Γκοφ μείωσε σε 4-1 και τελικά κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ

με 6-1 σε μόλις 33 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ξεκίνησαν διαφορετικά με την Γκοφ να κάνει μπρέϊκ και να πηγαίνει το σκορ στο 2-0 υπέρ της. Η Σβιόντεκ όμως πήρε τα επόμενα πέντε γκέϊμς και έκανε το σκορ 5-2. Η αντίπαλός της μείωσε σε 5-3 και τελικά η Σβιόντεκ πήρε τον έκτο πόντο της και τελείωσε το σετ με 6-3 και το παιχνίδι με 2-0 σετ.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΣτο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ανέβηκε η Μαρία ΣάκκαρηΤένις: Ο 19χρονος Κάρλος Άλκαραθ κατέκτησε το τουρνουά της ΜαδρίτηςΤένις: Το Γουίμπλεντον χάνει βαθμούς κατάταξης λόγω του αποκλεισμού της Ρωσίας και της Λευκορωσίας
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σβιόντεκ, Ρολάν Γκαρός,sviontek, rolan gkaros