Η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα έχει πλέον μία μόνιμη θέση στο Παλάτι

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, την ευαισθησία της, το υπέροχο στιλ αλλά και το τραγικό τέλος, θα έχει πλέον το άγαλμα που της αξίζει μέσα στο Παλάτι, χάρη στα παιδιά της.

Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι ανακοίνωσαν μέσω Twitter ότι θα δημιουργήσουν ένα άγαλμα για την μητέρα τους αναφέροντας:
«Έχουν περάσει 20 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μας και η στιγμή είναι κατάλληλη για να αναγνωρίσουμε την θετική της επίδραση στη Μεγάλη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο με
ένα μόνιμο άγαλμα. Η μητέρα μας άγγιξε τόσες ζωές. Ελπίζουμε ότι το άγαλμα θα βοηθήσει όλους εκείνους που επισκέπτονται το Παλάτι του Κένσινγκτον να θυμηθούν την ζωή της και την κληρονομιά που άφησε.»

At the request of The Duke of Cambridge &Prince Harry a statue of Diana, Princess of Wales is to be erected at Kensington Palace. pic.twitter.com/zc4XvqlaSY

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) January 28, 2017

Το άγαλμα αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στο 2017, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα καμία ημερομηνία επίσημα.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα