Η μητέρα του Μπεν ξεσπά σε λυγμούς: «Πείτε μου επιτέλους τι έχει συμβεί στο παιδί μου»

Συντετριμμένη είναι η Κέρι Νίνταμ, η μητέρα του Μπεν που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια στην Κω.

Ενώ το κλιμάκιο της βρετανικής αστυνομίας συνεχίζει τις εξονυχιστικές έρευνες στο νησί για την ανεύρεση του γιου της εκείνη ξεσπά σε λυγμούς και ζητά εξηγήσεις, μετά την μαρτυρία που θέλει το παιδί της να είναι θαμμένο κάτω από τα μπάζα, σε ένα χωράφι που απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από την αγροικία που διέμενε η οικογένεια Νίνταμ το καλοκαίρι
του 1991.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή "Good Morning Britain" για τον Γολγοθά που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια τόνισε ότι θέλει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί στο παιδί της.

«Θέλουμε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε είναι κακές», είπε με τα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια της.

«Δυστυχώς, φαίνεται πως θα ακούσουμε κακά νέα. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στο να διαπιστώσουμε ότι είναι νεκρός. Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε ότι δεν ζει πια, θα είναι το τέλος της ιστορίας και θα μπορεί να αναπαυθεί και εμείς να τον θυμόμαστε όπως ήταν», συνεχίζει.

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα 25 χρόνια όπως και τα προηγούμενα. Οι γονείς μου κι εγώ δεν αντέχουμε άλλο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αγχωμένοι και κουρασμένοι. Προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι γίνεται. Οι αστυνομικοί συνέχεια μας ενημερώνουν και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο σκέφτομαι: "θα είναι τώρα τα άσχημα νέα;"» πρόσθεσε η μητέρα του αγνοούμενου.

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε ακόμη:

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τις έρευνες για τον Μπεν: Βρέθηκαν 60 «αντικείμενα ενδιαφέροντος» στο δεύτερο χωράφι

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα