Η γκάφα της τηλεμαχίας: Ο Τραμπ έκανε κατά λάθος κοπλιμέντο στην Κλίντον

Η Κλίντον κέρδισε το 52% των θετικών εντυπώσεων στην τηλεμαχία της Τετάρτης, σύμφωνα πάντα με τους δημοσκόπους. Και πως να μην συνέβαινε αυτό, όταν ο αντίπαλός της, Ντόναλντ Τραμπ, κατάφερε να σαμποτάρει τον ίδιο του τον εαυτό στην τρίτη -και φαρμακερή για τον ίδιο- αρένα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε την Κλίντον «βρωμιάρα γυναίκα» και άφησε να εννοηθεί ότι πιθανότατα δεν θα αποδεχτεί το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Νοεμβρίου εάν δεν βγει νικητής. Στην συνέχεια προχώρησε σε μια σειρά προσωπικών επιθέσεων εναντίον της πρώην
υπουργού Εξωτερικών, μέχρι που κατέληξε στην εξής φράση:

«Δεν μπορούμε να αντέξουμε τέσσερα ακόμα χρόνια με Μπάρακ Ομπάμα και αυτό θα γίνει αν την ψηφίσετε».

Την συγκεκριμένη φράση δεν δίστασε μάλιστα να την επαναλάβει γραπτώς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Μόνο που ο μεγιστάνας δεν αναλογίστηκε το γεγονός ότι ο Μπάρακ Ομπάμα είναι πιο προσφιλής και από τον ίδιο, αλλά και από την Κλίντον. Λίγο πριν την λήξη της θητείας του, ο Αμερικανός πρόεδρος είναι αγαπητός στο 55% του αμερικανικού πληθυσμού, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις.

Και οι χρήστες του Twitter απάντησαν αναλόγως:

Trump calling Hillary Clinton "4 more years of Barack Obama." ... that doesn't sound so bad right about now

— Marques Brownlee (@MKBHD) October 20, 2016

Trump said, "...4 more years of Barack Obama is what we going to get if we elect Hilary."

bruh that's what we want, 4 more years of Obama

— Lil' Show™ (@00_showtime) October 20, 2016

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα