Η γαλλική αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα την φωτογραφία του τρίτου βομβιστή του Stade de France

Την φωτογραφία του τρίτου βομβιστή - καμικάζι που είχε στόχο το Stade de France την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στο Παρίσι έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική αστυνομία.

Τα στοιχεία της ταυτότητας του άντρα παραμένουν άγνωστα και η αστυνομία αναζητά με τον τρόπο αυτό πληροφορίες.

[#AppelàTémoins] La #PJ cherche à identifier le 3ème auteur d'un des attentats du 13/11 #StadeDeFrance #ParisAttacks pic.twitter.com/TZxieSUlyY

— Police
Nationale (@PNationale) November 22, 2015

Οι ερευνητές ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι ο καμικάζι αυτός, ο οποίος ανατινάχθηκε κοντά στην πύλη H του σταδίου, είχε καταγραφεί στις 3 Οκτωβρίου στη Λέρο, ταυτόχρονα με έναν άλλο καμικάζι, η φωτογραφία του οποίου έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα από την γαλλική αστυνομία, αλλά δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί η ταυτότητά του, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μόνο ένας από τους τρεις δράστες των επιθέσεων στην περιοχή του Σταντ ντε Φρανς έχει αναγνωρισθεί: πρόκειται για τον Μπιλάλ Χάντφι, έναν Γάλλο 20 ετών, που κατοικούσε στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με πηγή των ερευνών, κατά την καταγραφή του στην Ελλάδα μεταξύ των υπολοίπων προσφύγων και μεταναστών, ο άνδρας τον οποίο αφορά η νέα έκκληση της γαλλικής αστυνομίας, είχε παρουσιαθεί με συριακό διαβατήριο με το όνομα Μοχάμαντ αλ-Μαχμόντ.

Αυτός και ο άλλος καμικάζι, ο οποίος ανατινάχθηκε στην πύλη D κατά τη διάρκεια του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας, στη συνέχεια πήραν μαζί το πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά στις 8 Οκτωβρίου. Ακολουθώντας τον δρόμο των προσφύγων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της γαλλικής αστυνομίας, πήραν τον δρόμο της Σερβίας, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα