Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο: Ο αστυνομικός με το μωρό στην αγκαλιά του μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα

Ένας αστυνομικός ο οποίος φωτογραφίζεται με ένα μωρό και προσπαθεί να το ηρεμήσει αμέσως μετά ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Ο λόγος για τον αναπληρωτή σερίφη Ric Lindley ο οποίος έφτασε στον τόπο του ατυχήματος έξω από το Leeds, της πολιτείας της Αλαμπάμα.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα ασθενοφόρο, ένα ρυμουλκούμενο τρακτέρ και τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν.

Ο Lindley φτάνοντας πήρε το μωρό αγκαλιά και ένας συνάδελφό τους τον φωτογράφισε και ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook.


Ο ίδιος ο σερίφης είπε στο WBRC:"Η μικρή ήταν αναστατωμένη με όλο αυτό τον θόρυβο και όλα όσα είχε ζήσει αλλά ηρέμησε γρήγορα. Και χαμογέλασε.Μπορεί να είμαστε σκληροί μερικές φορές, αυτή είναι η φύση της δουλειάς μας. Αλλά δεν είμαστε μηχανές ή υπολογιστές, έχουμε συναισθήματα.Είμαστε ανθρώπινα όντα. Και, προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους ακριβώς όπως θα θέλαμε κάποιος να αντιμετωπίσει τα παιδιά μας, τις συζύγους μας, τους γονείς μας".

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα