Η απίστευτη απάντηση του Νολίτο για το Brexit

O επιθετικός της εθνικής Ισπανίας, Νολίτο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση του Brexit κι έδωσε μία μη αναμενόμενη απάντηση.

Η Ισπανία τίθεται αντιμέτωπη το βράδυ της Δευτέρας (27/06) με την Ιταλία για τη φάση των "16" του Euro. Με αφορμή την σπουδαία αναμέτρηση, αλλά και τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια στα οποία αναμειγνύεται, ο Ισπανός επιθετικός της Θέλτα, Νολίτο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του. Όμως, όταν ερωτήθηκε για το επικείμενο Brexit,
ο 28χρονος άσος έδωσε μία... μη αναμενόμενη απάντηση.

"Νομίζω πως είναι χορός, όμως μπορεί να κάνω και λάθος", ανέφερε αρχικά και συνέχισε: "Ένας χορός που κάνουν στο NBA". Όπως είναι λογικό, η άγνοιά του για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την "σκουάντρα ατζούρα" κι όταν ερωτήθηκε για την... γκάφα του, απάντησε: "Απ' την στιγμή που το Brexit δεν με επηρεάζει, δεν με ενδιαφέρει".

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ, απάντησε: "Στη ζωή πρέπει να παίρνεις γενναίες αποφάσεις. Θα προσπαθήσω να πάρω τη σωστή απόφαση".

Πηγή: contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα