Η Huffington Post Greece συμμετέχει στο νέο digital περιοδικό της 24MEDIA, «the Tag»

Ανοίγοντας τον υπολογιστή για τα νέα της ημέρας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πολλά site και διαφορετικά tab, τα οποία ανοίγουμε το ένα μετά το άλλο προκειμένου να βρούμε τα καλύτερα θέματα που πρέπει να διαβάσουμε. Οι πληροφορίες είναι τόσες πολλές που είναι δύσκολο να βρούμε και να επικεντρωθούμε σε αυτά που πραγματικά μας ενδιαφέρουν.

Την λύση σε αυτό το πρόβλημα,
έρχεται να δώσει το νέο digital περιοδικό της 24MEDIA, «the Tag», το οποίο φιλοξενεί τα καλύτερα πρωτογενή θέματα της 24MEDIA.

Ειδήσεις, συνεντεύξεις και θέματα από την Huffington Post Greece, τα πάντα γύρω από τα αθλητικά και τους ανθρώπους των sport από το SPORT 24 και Contra, θέματα για τους άντρες (και όχι μόνο) από το Oneman, μόδα, ομορφιά και showbiz από το Ladylike και πολιτική και επικαιρότητα από News247, στο «the Tag» θα βρείτε τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα κείμενα της ημέρα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο Newsletter και ένας μοναδικός αλγόριθμος Τεχνητής Νοημοσύνης, ο οποίος ανιχνεύει τις προτιμήσεις του κάθε αναγνώστη και αξιολογεί την ειδησεογραφία, θα επιλέγει τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για εσάς και θα λαμβάνετε στο e-mail σας, το «the Tag». Ένα ευανάγνωστο, φρέσκο, πλήρες και κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, ψηφιακό περιοδικό, έτοιμο να το «ξεφυλλίσετε» και να διαβάσετε τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα κείμενα από την αθλητική και την πολιτική επικαιρότητα, μέχρι κείμενα κουλτούρας και Lifestyle από τους δημοσιογράφους της 24MEDIA.

Χορηγός του theTag.gr είναι η Cosmote One.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα