Η Greenpeace κρέμασε πανό διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες μέρες μετά την απόρριψη της Βαλονίας στα τελεσίγραφα για την υπογραφή της CETA οι ακτιβιστές της Greenpeace κρέμασαν πανό στην ταράτσα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο αναγραφόταν το εξής μήνυμα: «Ο Τσίπρας αγαπά τη CETA».

«Το Βέλγιο, κατάφερε να βάλει τη δημοκρατία,τo περιβάλλον και τα δικαιώματα των πολιτών πάνω από τα συμφέροντα των
πολυεθνικών. Μετά από αυτή την εξέλιξη θα συνεχίσει η ελληνική κυβέρνηση να υποστηρίζει τη CETA;» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η Greenpeace.

2/2: Η Βαλλονία, Βέλγιο, κατάφερε να βάλει τη δημοκρατία,τo περιβάλλον &τα δικαιώματα των πολιτών πάνω από τα συμφέροντα των πολυεθνικών.

Greenpeace Greece (@greenpeace_gr) October 24, 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ στα γραφεία του #Syriza: Ζητάμε από την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα να πουν ΟΧΙ στην #CETA! https://t.co/xISQaPtn1t #stopCETA pic.twitter.com/5wQQcUIgtu

Greenpeace Greece (@greenpeace_gr) October 26, 2016

«Κύριε Tσίπρα κάντο όπως ο Μανιέτ: ΟΧΙ στην CETA. ΝΑΙ στην προστασία της δημοκρατίας kκαι των δικαιωμάτων των πολιτών» τονίζει η ΜΚΟ σε μία άλλη ανάρτηση.

Κύριε .@atsipras κάντο όπως ο Magnette: ΟΧΙ στην #CETA - ΝΑΙ στην προστασία της δημοκρατίας &των δικαιωμάτων των πολιτών. #stopCETA pic.twitter.com/MCncs9vfhE

Greenpeace Greece (@greenpeace_gr) October 26, 2016

Διαβάστε ακόμη:
ΕΕ-CETA: Το Βέλγιο λέει «όχι», όμως η ΕΕ και ο Καναδάς ελπίζουν ακόμη

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα