Γιατί τα post it δεν μένουν ποτέ στη θέση τους; Γιατί πολύ απλά τα ξεκολλάμε λάθος

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε ακούσει η διαβάσει ότι κάνουμε κάτι λάθος; Διπλώνουμε λάθος τα ρούχα μας, βουρτσίζουμε λάθος τα δόντια μας, ξεφλουδίζουμε λάθος το καρπούζι κοκ. Για να τα θυμόμαστε όλα αυτά θα πρέπει να γεμίσουμε με post it όλο το σπίτι...

Το αστείο όμως είναι πως ακόμη και με τα post it δεν τα πηγαίνουμε και πολύ καλά. Γιατί; Γιατί ο τρόπος που τα ξεκολλάμε είναι λάθος και ουσιαστικά τα αχρηστεύουμε!

Όπως μας ενημερώνει το blog του Martin Schapendonk υπάρχει
ο σωστός τρόπος και αυτός που χρησιμοποιεί το 99% των χρηστών τους.

Σίγουρα θα έχετε προσέξει λοιπόν, πως πολλές φορές όταν ξεκολλάτε ένα post it, η πάνω πλευρά του- που είναι και η κόλλα- σχηματίζει μια καμπύλη και η κάτω, όσο και εάν προσπαθούμε να κολλήσουμε το post it σε μια επιφάνεια, σηκώνεται προς τα πάνω. Το αποτέλεσμα; Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μας, το post it δεν μένει ει στη θέση του.

Αυτό συμβαίνει, γιατί το αφαιρούμε με τον λάθος τρόπο: πιάνουμε την κάτω πλευρά του post it και το τραβάμε προς τα επάνω.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος; Αυτός που μας διδάσκει ο blogger, δηλαδή να πιάνουμε το post it από την αριστερή πλευρά και να το τραβάμε προς τα δεξιά με τον αντίχειρα και τον δείκτη του χεριού μας να είναι τοποθετημένος όσο πιο ψηλά και κοντά στο σημείο που βρίσκεται η κόλλα.

Μήπως να το δοκιμάσετε; Εμείς πάντως το κάναμε...

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα