Γεροβασίλη: Θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία. Άλλο τα ψέματα και άλλο η τακτική υποχώρηση

Η υλοποίηση τη συμφωνίας αποτελεί δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι «είμαστε σταθεροί σε αυτό που αποφασίσαμε και διατυπώσαμε...ναι θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία, δεν είμαστε δισυπόστατοι», σε συνέντευξή της στο Βήμα FM.

Η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν είπε ψέματα και ότι το πρόγραμμα παραμένει στους στόχους. «Άλλο πράγμα λέω ψέματα και άλλο πράγμα κάνω τακτική υποχώρηση» σημείωσε. Σχετικά με μετεκλογικές
συνεργασίες, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επαναφέρει στο προσκήνιο όλο το παλιό σύστημα, το οποίο έφερε τη χώρα έως εδώ. «Όταν λέμε είμαστε εγγυητές, είμαστε εγγυητές για τη Δημοκρατία, για την έξοδο από τα μνημόνια. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε με πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες ιδεολογικά και με επιλογή ακολουθούν αυτή την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική και ταυτίζονται με τους δανειστές και πολλούς από αυτούς που εκβίαζαν τη χώρα», τόνισε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα