Γεννηματά: Ο Τσίπρας φοβάται τη στιγμή που ο λαός θα καταλάβει τι έχει συμφωνήσει

Δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στο Mega, αναφέροντας ότι πάει σε εκλογές γιατί «φοβάται τη στιγμή που ο ελληνικός λαός θα καταλάβει τι έχει συμφωνήσει» με τους δανειστές, «γιατί πέταξε λευκή σελίδα, άνευ όρων υπέγραψε τη δανειακή σύμβαση».

«Οι
πολίτες θα πληρώσουν Ειδικό Φόρο Τσίπρα και γι αυτό η κυβέρνηση επισπεύδει τις εκλογές» υποστήριξε.

Παράλληλα έκανε λόγο συνεχείς «τούμπες» του πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω το ρυθμό με τον οποίο κάνει την κυβίστηση, τις τούμπες ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν προλαβαίνω να αφομοιώσω τις μεταλλάξεις από τα ψέματα στην πραγματικότητα και από την πραγματικότητα στην εικονική πραγματικότητα».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και κατά της ΝΔ, για την οποία είπε ότι επιχειρεί να καθυστερήσει τις εκλογές. «Εδώ όμως υπάρχει μια χώρα και ένα κόστος από τις καθυστερήσεις», τόνισε και πρόσθεσε ότι «δεν είναι ώρα για επικοινωνία ούτε για πολιτικά τρικ». Παράλληλα αναφέρθηκε και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι «δεν είναι ώρα για παιχνίδια με τους θεσμούς».

«Με μια παραιτημένη κυβέρνηση ξαφνικά θα ανοίξουμε τη Βουλή», ανέφερε σχολιάζοντας την απόφαση της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής, ενώ επισήμανε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο μύλο της απόλυτης παρακμής και του εκφυλισμού των θεσμών».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέρριψε ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα και για το ζήτημα με την κ. Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι «έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του να δώσει λύση». «Δεν θέλει να δίνει λύση, φοβάται να αναλάβει ευθύνες, γι' αυτό δραπετεύει κάθε φορά», πρόσθεσε.

Επίσης χαρακτήρισε αστειότητες τις συζητήσεις για το αν μπαίνει ή δεν μπαίνει στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ, ενώ τόνισε ότι για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ από το 2010 δεν είναι ένας λεηλατημένος χώρος και υπάρχουν επιστροφές ψηφοφόρων. Υπογράμμισε την ανάγκη επανασυσπείρωσης της βάσης του Κινήματος, ενώ χαρακτήρισε θετική την ανταπόκριση του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου στο κάλεσμά της για συστράτευση.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα