Φωτιές σε Μεσολόγγι, Λιβαδειά, Καβάλα και Μαρώνεια Ροδόπης

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, 'Αγιος Γεώργιος Μεσολογγίου.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 17 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με 14 άτομα. Επίσης, από αέρος επιχειρούν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη, δύο αεροσκάφη τύπου «Πετζετέλ» και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Επίσης, φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Παρόριο
Λιβαδειάς.Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα,4 ΟΤΑ και 2 PZL.

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Παρόριο Λιβαδειάς.Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα,4 ΟΤΑ &2 PZL. pic.twitter.com/vXAEixG9pD

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 14, 2016

Πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη και σε δασική έκταση στην περιοχή Ξυλαγανή του Δ. Μαρώνειας Ροδόπης. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, επιχειρούν 29 πυροσβέστες με 12 οχήματα,14 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 4 μηχανήματα, 1 ΟΤΑ και ένα ελικόπτερο.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ξυλαγανή του Δ. Μαρώνειας Ροδόπης. Επιχειρούν 12 πυρστες με 6 οχήματα &1 Ε/Π. pic.twitter.com/C5uQ3dotql

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 14, 2016

Φωτιά είναι επίσης σε εξέλιξη και σε δασική έκταση στους Αντιφίλιππους Καβάλας. Επιχειρούν για την κατάσβεσή της18 πυροσβέστες,9 οχήματα,7 άτομα πεζοπόρο, 2 αεροσκάφη και 2 PZL.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αντιφίλιπποι Καβάλας.Επιχειρούν 18 πυρστες,9 οχήματα,7 πεζοπόρο, 2 Α/Φ, 2 PZL pic.twitter.com/T4ZvWR5TaC

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 14, 2016

Υπό μερικό έλεγχο είναι η πυρκαγιά στην περιοχή Δαμουλιανάτα Κεφαλλονιάς, ενώ υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στην περιοχή Πόρτο Λάφια Καρύστου στην Εύβοια. Σε ύφεση είναι και οι φωτιές στο Αργυρό Αλιβερίου, επίσης στην Εύβοια, και στην περιοχή Αστράς στην Κέα.

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
πυρκαγια 14/8 καβαλα
Τυχαία Θέματα