Φοιτήτρια στην Ινδία βιάστηκε ξανά από άνδρες που την είχαν απαγάγει πριν τρία χρόνια

Μια 21χρονη φοιτήτρια στην Ινδία νοσηλεύεται μετά από ομαδικό βιασμό από άνδρες που κατηγορούνται ότι την είχαν βιάσει ξανά πριν τρία χρόνια.

Οι αρχές της Πολιτείας Χαρύανα της Ινδίας αναζητούν πέντε άνδρες που φέρονται να απήγαγαν, νάρκωσαν και βίασαν την 21χρονη σε ένα αυτοκίνητο, σε μικρή απόσταση από το Πανεπιστήμιο στο οποίο φοιτούσε.

Σύμφωνα με τον Guardian, το θύμα έχει ταυτοποιήσει και τους πέντε δράστες, δύο εκ των οποίων κατηγορούνται ότι την είχαν βιάσει πριν από τρία χρόνια. Η οικογένειά της αναφέρει μάλιστα ότι οι δράστες του πρώτου βιασμού, καθώς και συγγενείς τους, τους απειλούσαν όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη.

«Οι κατηγορούμενοι μας απειλούσαν συνεχώς για να “λύσουμε” το θέμα εκτός δικαστηρίων. Μας πρόσφεραν μάλιστα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ως αποζημίωση, κάτι όμως που δεν δεχτήκαμε», δήλωσε ο αδελφός του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 21χρονη ανήκει σε κατώτατη κοινωνική κάστα.

Όπως αναφέρει ο Guardian, οι σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην Ινδία, ενώ η δολοφονική επίθεση σε βάρος μιας φοιτήτριας ιατρικής το 2012 στο Δελχί είχε οδηγήσει στην αλλαγή της νομοθεσίας στην Ινδία, ώστε να εκδικάζονται πιο γρήγορα οι υποθέσεις βιασμών.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα