Φλόριντα: Αλεξιπτωτιστής εξ'ουρανού έσωσε γυναίκα που πνιγόταν πλάι σε αλιγάτορα (Βίντεο)

.

Μια οδηγός από τη Φλόριντα που κόλλησε με το όχημά της σε ένα κανάλι σώθηκε από το νερό, αφού ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς έκανε αναγκαστική προσγείωση την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Ο Κριστιάνο Πικέ, ένας κτηματομεσίτης από το Μαϊάμι, οδηγούσε το ανεμόπτερο του, μέχρι που κατέβηκε για να δει καλύτερα έναν αλιγάτορα που είχε εντοπίσει κοντά στο κανάλι Χόουμστεντ.

Τότε, παρατήρησε μια οδηγό μέσα σε ένα βυθισμένο όχημα και αμέσως πήρε την απόφαση να προσγειωθεί. Την ίδια στιγμή ένας γείτονας που αντιλήφθηκε τί συμβαίνει πέταξε στην οδηγό ένα σχοινί.

Μια

κάμερα τοποθετημένη στο αλεξίπτωτο πλαγιάς κατέγραψε την οδηγό να χρησιμοποιεί το σχοινί προκειμένου να πλησιάσει τον Πικέ, ενώ εκείνος αγωνιζόταν να την καθοδηγήσει.

«Προσγειωθήκαμε ανάμεσα σε ηλεκτροφόρα καλώδια, σε ανώμαλο έδαφος. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία προσγείωσης, ωστόσο για κάποιο λόγο, ήμουν ήρεμος καθώς προσγειώθηκα», δηλώνει ο Πικέ

Αφού έφτασε όσο πιο κοντά μπορούσε στη γυναίκα, ο Πικέ φώναξε: «Χρειαζόμαστε βοήθεια».

Η οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για την περίθαλψη απροσδιόριστων τραυματισμών. Το πώς το όχημα κατέληξε στο νερό παραμένει ασαφές.

Πηγή: NBCnews

Πριν φύγετε...«Μετωπική σύγκρουση» Αλβανίας-Βρετανίας για το μεταναστευτικόΔημοσκοπήσεις: Ολοένα και περισσότεροι Βρετανοί πιστεύουν πλέον ότι το Brexit ήταν ένα λάθοςΡώσος πρωταθλητής των ΜΜΑ πέθανε από δηλητηρίαση από καρπούζι
Keywords
Τυχαία Θέματα